Поліцейських з Дніпропетровщини підозрюють у вибитті зізнань в умисному вбивстві

Дата: 22 Липня 2020
A+ A- Підписатися

Державне бюро розслідувань повідомило про підозру в перевищенні влади, що супроводжувалося насильством, начальнику одного із секторів Жовтоводського відділку поліції та його заступнику. 

Про це повідомили на сайті відомства. 

У червні 2020 року поліцейські розслідували загибель мешканця Жовтих Вод від вибуху бойового припасу. У зв’язку з цим до відділу поліції запросили чоловіка, який під час вибуху перебував неподалік місця події. Коли правоохоронці доставили його до приміщення, то посадили на стілець і почали вибивати зізнання в умисному вбивстві. Потерпілий, якому поліцейські завдали понад 20 ударів, категорично заперечував причетність до вибуху та повторював, що був лише свідком трагедії.

За висновком судово-медичної експертизи, поліцейські заподіяли чоловіку тілесні ушкодження середньої тяжкості. Обох правоохоронців хочуть усунути з посад та помістити під варту. У разі доведення провини їм загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із забороною обіймати певні посади чи вести певну діяльність на строк до трьох років. 

Нагадаємо, що нещодавно слідчі ДБР повідомили про підозру в зґвалтуванні неповнолітньої інспектору поліції з Одеси. За даними слідчих, він змусив дівчину поїхати до нього додому, де зґвалтував її, а потім відвіз на місце зупинки громадського транспорту.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter