По-королівськи: брат Єлизавети II зіграв перше в історії сім’ї гей-весілля

Дата: 24 Вересня 2018
A+ A- Підписатися

Троюрідний брат королеви Єлизавети II лорд Івар Маунтбаттен зіграв весілля зі своїм партнером Джеймсом Койлом.

Про це повідомляє The Independent.

Лорду Маунтбаттену 55 років, а його обранцю Койлу – 56. Він онук графині Надії Михайлівни де Торбі, яка була правнучкою імператора Миколи I по батькові, а по матері – правнучкою Олександра Пушкіна. Івар прожив 16 років з колишньою дружиною Пенні та має трьох доньок.

Лорд зізнався жінці в бісексуальності ще до шлюбу і вона прийняла це. Проте, коли Маунтбаттен почав зустрічатися з чоловіком, вони вирішили розійтись. За словами колишньої дружини, саме дочки від першого шлюбу наполягали на тому, щоб їхній тато вдруге одружився.

Івар із дружиною Пенні 

На весільній церемонії, куди запросили 60 гостей, були тільки родичі й друзі. До вівтаря Маунтбаттена відвела його колишня дружина. Молода пара відмовилася від багатьох весільних традицій, а гостей попросили не робити подарунків; усі вони пожертвували гроші в благодійний фонд з лікування травм хребта.

На церемонії не був присутній ніхто з членів королівської сім’ї, але принц Едвард, граф Уессекський, молодший син королеви Єлизавети II, відправив Маунтбаттеном “теплі вітання”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter