Сім років за ґратами проведуть підлітки, які торік зґвалтували та катували однолітка в Запорізькій області

Дата: 27 Лютого 2023
A+ A- Підписатися

Суд обрав покарання у вигляді семи років позбавлення волі трьом підліткам, які торік групою зґвалтували та катували однолітка в Запорізькій області. 

Про це розповіли в Офісі генерального прокурора. 

Фото: фейсбук-сторінка kushugumskagromada

Випадок трапився на початку минулого року в січні. 

Мама потерпілого почала шукати сина, коли той не повернувся ввечері додому. Спочатку жінка намагалася зателефонувати йому, однак телефон був вимкнений. 

“Я знайшла його старий телефон і почала обдзвонювати всіх, хто є в записнику. Мені сказали, що бачили його зі Славиком. Знайшла маму цього хлопчика, і нам сказали адресу, за якою він живе. Не знаю, що б вони з ним зробили, якби я не приїхала”, – розповідала вона журналістам. 

Коли мама потерпілого приїхала до будинку в селищі міського типу Кушугум, то, за її спогадами, кривдники вивели їй сина, на тілі якого вона одразу побачила сліди від опіків сигаретами. 

Його змушувати ковтати сигарети, що горять. Примушували роздягатися, на вулицю виводили та холодною водою обливали. Якісь гроші з нього вибивали”, – пригадувала вона. 

Хлопчика після пережитого шпиталізували з численними саднами, забиттями, опіками та струсом головного мозку. 

У підсумку суд встановив, що троє засуджених, перебуваючи в будинку одного з них, спочатку знущалися та вчинили сексуальне насильство над колишнім однокласником, а згодом, погрожуючи вбити, відібрали мобільний. Також з потерпілого “вибивали” вигаданий борг у тисячу гривень. 

Все це підлітки знімали на телефон. 

Нагадаємо, що на Київщині з родини вилучили трьох дітей, яких батьки могли ґвалтувати та катувати. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter