Playboy Україна закриють, ймовірно, через випуск спеціального номера про війну

Дата: 10 Вересня 2022
A+ A- Підписатися

З 2023 компанія Playboy Enterprises закриває українську версію чоловічого журналу. Ймовірно, таке рішення ухвалили через випуск спеціального номера про військове вторгнення РФ в Україну, який не узгоджували з центральним офісом. 

Про це повідомляє “Суспільне” із посиланням на Олександра Шевченка, співвласника офісу компанії в Україні.

Скриншот обкладинки журналу Playboy

Центральний офіс вирішив анулювати ліцензію. Просто надіслали лист про непродовження на 2023 рік у зв’язку з “нічим”, – повідомив Шевченко.

Оскільки причин анулювання ліцензії ніхто не пояснив, він припускає, що видання могли закрити через “самодіяльність” працівників українського офісу. Вони вирішили видати спецвипуск про війну Росії в Україні. Тема та контент номера не були узгоджені з центральним офісом.

Шевченко  також повідомив, що “поки не обговорював з партнерами план дій” щодо подальшої долі працівників київського офісу. 

Співвласник українського офісу також зазначив, що українське видання виконало всі фінансові зобов’язання перед власником “на 100%” та нагадав, що в Росії журнал працює.

Видання Playboу заснував Х’ю Гефнер у 1953 році. Українська версія журналу виходить з 2005 року. До 2021 року журнал видавали російською мовою.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter