Підозрювана у справі Шеремета Яна Дугар повідомила, що помічає за собою стеження

Дата: 06 Серпня 2021
A+ A- Підписатися

Підозрювана у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета Яна Дугар повідомила, що почала помічати за собою стеження. 

Про це вона написала у фейсбуку. 

Фото: dsnews.ua

Серед помічених проявів стеження Дугар називає, зокрема, сигналізацію, яка спрацьовує у будинку на другому поверсі, “чужих” людей під оселею та відеоповідомлення про те, як за нею стежать. 

“Я можу припустити те, що йде залякування та тиск на психологічний стан! Тому хочу зробити Заяву! У мене немає депресії! Немає думок про самогубство – я люблю життя, і маю великі плани на майбутнє! Психологічний стан – в нормі!” – написала вона. 

У дописі Дугар згадала про лист іншого фігуранта справи Андрія Антоненка, який той написав на початку року із СІЗО. Тоді він припускав, що його можуть вбити, адже “на мертвого легко повісити всіх собак”
 
“Є підстави вважати, що може бути тиск на нас трьох тих, хто дійсно знає причетних до вбивства Шеремета, або має відношення до цього!

З боку тих, хто дійсно знає причетних”, – вважає Дугар. 
 
У свою чергу Антоненко на сторінці у фейсбуку погодився з роздумами Дугар.
 
“Схоже в реальних вбивць Шеремета та, я так думаю, Шишоваі Київські поліцейські знайшли тіло Віталія Шишова у парку неподалік від його дому. Чоловік, як розповіли його колеги, зник, коли вийшов на ранкову пробіжку 2 серпня. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею “Умисне вбивство”, але перевіряють всі версії, зокрема про вбивство, замасковане під самогубство. або в тих, хто їх покриває, почало пригорати, бо рано чи пізно все таємне стає явним! Є всі підстави вважати, що за нами почалося або полювання, або залякування і намагання вплинути на психологічний стан”, – написав він. 

Нагадаємо, один з керівників “Української правди” Павло Шеремет загинув від вибуху вранці 20 липня 2016 року. Йому підклали вибухівку під автомобіль. 

Усі підозрювані в злочині заперечують причетність до нього. Так, захист Антоненка стверджує, що він вищий за вбивцю. Адвокати Дугар наполягають, що вона має алібі, підтверджене документами й свідками, а експертиза, на якій ґрунтується підозра, неповна і необ’єктивна. Кузьменко також розкритикувала експертизу.

На початку цього року колишній білоруський спецпризначенець Ігор Макар розповсюдив записи розмов своїх колишніх колег, де обговорюють варіанти вбивства Шеремета. Експертиза підтвердила справжність запису. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter