Під варту відправили чоловіка з Прикарпаття, який через ревнощі забив приятельку до смерті

Дата: 09 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

У Івано-Франківській області суд відправив під варту чоловіка, якому закидають вбивство знайомої. 

Про це розповіли у тамтешній поліції. 

Ілюстраційне зображення. Фото: Вікна

Затриманому чоловіку 41 рік, а вбитій жінці було 44 роки. Разом у вечір трагедії вони вживали алкоголь.

“Між померлою та чоловіком на ґрунті ревнощів відбувся конфлікт, що переріс у бійку. Чоловік наніс численні тілесні ушкодження приятельці”, – з’ясували у поліції. 

Судячи з матеріалів справи, яку розглядав суд та на які посилається місцеве видання “Вікна”, чоловік завдав “кілька ударів руками в область голови, чим спричинив їй тяжкі тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, крововиливу під оболонки головного мозку, набряку та стискання головного мозку”. 

Підозрюваний, який зізнався у скоєному, просив обрати йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту або призначити заставу, вказавши, що на утриманні має дітей, проходить військову службу, має офіційний дохід та міцні соціальні зв’язки та не хоче ухилятися від органів прокуратури та суду. 

Якщо суд визнає його винним, то він може отримати від семи до десяти років у в’язниці. 

Нагадаємо, що нещодавно на Київщині знайшли тіло жінки, зниклої безвісти ще три роки тому. У вбивстві підозрюють її співмешканця. 

До цього на Вінниччині підозру отримав чоловік, який убив цивільну дружину, закопав тіло в лісі, а людям казав, що вона пішла від нього. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter