Пацієнтів херсонських лікарень евакуювали через обстріли

Дата: 25 Листопада 2022
A+ A- Підписатися

Пацієнтів із лікарень Херсона евакуювали через постійні обстріли російськими військовими. Місцева влада перевозить українців до медичних закладів інших міст, що розташовані далі від лінії фронту.

Про це повідомив голова Херсонської ОДА Ярослав Янушевич

За словами очільника ОДА, дітей, які проходили лікування у Херсонській обласній клінічній лікарні, перевезли до Миколаєва. Там вони й надалі отримуватимуть всю необхідну медичну допомогу.

“Пацієнти Херсонського обласного закладу з надання психіатричної допомоги також евакуйовані з міста. 100 людей лікуватимуться в Одесі, допоки в Херсоні повторюватимуться ворожі удари”, – додав Янушевич.

Також він вкотре наголосив, що всі мешканці Херсонщини, котрі бажають евакуюватися до більш безпечних областей України, можуть звертатися у Херсонську ОВА за телефонами 0 800 33 09 51 або 091 481 78 45, а також через телеграм @khoda_help_bot.

Нагадаємо, що за 24 листопада через російські обстріли Херсонщини загинули 10 місцевих жителів, а ще 54 дістали поранення. Загалом за добу окупанти 49 разів обстріляли територію області.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter