Окупанти вивозять українських підлітків до військових таборів у Пензу

Дата: 11 Серпня 2023
A+ A- Підписатися

Російська влада продовжує займатись військовим вихованням українських підлітків задля подальшого їх вербування до лав своєї армії. Зокрема, для цього загарбники вивозять дітей з тимчасово окупованих територій до військових таборів на території РФ.

Про це повідомляє Центр національного спротиву. 

Фото: Reuters

“З 1-го по 18 серпня у Пензі РФ тривають військово-патріотичні збори за участю українських підлітків у таборі “Гвардієць”. Туди окупанти вивезли підлітків з тимчасово окупованих територій”, – йдеться у повідомленні.

Дітей звезли з Маріуполя, Кіровська, Єнакієва, Горлівки, Шахтарська, Макіївки, та Донецька. У таборах дітям влаштовують вишколи, екскурсії по пропагандистських музеях й концерти пропагандиста Олега Газманова.

“Таким чином ворог продовжує політику знищення цілого покоління українців, промиваючи дітям мізки й намагаючись завербувати їх до війни проти їхньої Батьківщини”, – додали у “Спротиві”.

Раніше ZMINA писала, що російські окупанти вивезли до військової академії у Костромі близько 80 старшокласників з тимчасово захоплених територій Луганщини. Там діти проходять “військові збори” на полігоні Академії військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту та інженерних військ, що розташований у Костромській області, отримуючи чергову порцію російської пропаганди.

Тим часом російське військово-політичне керівництво в тимчасово окупованому Криму впроваджує заходи для посилення системного інформаційно-пропагандистського впливу на молодь.

Нагадаємо, що у тимчасово окупованій Алушті аніматорів аквапарку змусили співати пісні про Путіна. Таким чином їх покарали за танці під пісні української виконавиці Вєрки Сердючки.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter