В окупованому Криму росіяни посилюють пропаганду серед молоді – ЦНС

Дата: 30 Липня 2023
A+ A- Підписатися

Російське військово-політичне керівництво в тимчасово окупованому Криму впроваджує заходи для посилення системного інформаційно-пропагандистського впливу на молодь.

 Про це інформує Центр національного спротиву з посиланням на підпілля в Криму.

“В рамках даних заходів був проведений “форум молодих спеціалістів “Путь Победы. Zеркало”” за участю понад 120 учнів з підконтрольних окупантам ВНЗ окупованого півострова, а також представників російських окупаційних військ зі складу ЗС РФ, МВС, МНС, прокуратури”, – повідомляє українське підпілля в Криму.

За даними сил спротиву, організатором “форуму” виступало так зване федеральне агентство у справах молоді РФ. Головною метою заходу було поглиблення інтеграції молоді з ТОТ Криму до соціально-культурного простору РФ.

Також за підсумками “форуму” створено “міжвідомчу раду”, яка сприятиме реалізації заходів військово-патріотичного виховання молоді.

Нагадаємо, наприкінці червня поточного року за публічного обвинувачення Прокуратури Автономної Республіки Крим та міста Севастополя 10 років позбавлення волі заочно отримав керівник севастопольського підрозділу “Юнармії”.

Володимира Коваленка суд визнав винним у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Чоловікові інкримінують пропаганду серед дітей та підлітків на користь добровільного вступу до армії РФ. Це перший вирок в Україні за такий злочин.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter