Окупанти обстріляли Корабельний район Херсона, травмовано жінку

Дата: 06 Березня 2024
A+ A- Підписатися

Ворог обстріляв Корабельний район Херсона. Під удар потрапив приватний будинок, травмовано жінку.

Про це повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Так, удень окупанти обстріляли Корабельний район. На власному подвірʼї травми отримала 45-річна жінка. У неї поранення ноги.

“Діти дивом залишилися живі. Бо ж будинок цілком посічений уламками. А на подвір’ї просто армагедон”, – написав Прокудін. 

Прокудін розповів, що дитячі іграшки на подвірʼї всіяні склом – такий вигляд зараз має будинок, який потрапив під ворожий удар.

Окупанти били по Херсонщині й упродовж минулої доби – вони обстрілювали Золоту Балку, Садове, Чорнобаївку, Білозерку, Михайлівку, Одрадокам’янку, Тягинку, Берислав, Томину Балку, Антонівку, Придніпровське, Янтарне, Дніпровське, Кізомис, Благовіщенське, Широку Балку, Токарівку, Інженерне, Львове та місто Херсон.

Зокрема, російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області, також пошкоджено 10 багатоповерхівок та 11 приватних будинків.

Фото: Поліція Херсонської області

У Херсоні внаслідок обстрілів пошкоджені обʼєкти критичної інфраструктури, музей, центр творчості та автомобілі. Також були зафіксовані влучання в припортову інфраструктуру та територію парку.

Внаслідок цих атак у населених пунктах області були влучання в газопровід, пункт незламності та гаражне приміщення, а також територію аеропорту.

Фото: Поліція Херсонської області

Впродовж 5 березня через російську агресію двоє людей дістали поранення.

Нагадаємо, що внаслідок обстрілу російськими військовими 4 березня Херсонської області поранення отримав цивільний чоловік.

Російські військові скинули вибухівку на чоловіка, коли він ішов вулицею. Як наслідок, він отримав вибухову травму та уламкові поранення кінцівок, тож опинився в лікарні. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter