Окупанти обстріляли касетними боєприпасами село в Запорізькій області, загинула людина

Дата: 04 Березня 2024
A+ A- Підписатися

4 березня, у понеділок, російські військові обстріляли касетними боєприпасами село Різдвянка Запорізької області. Внаслідок цього загинула людина. 

Про це повідомив очільник тамтешньої ОВА Іван Федоров.

Фото: Іван Федоров

“Росіяни касетними боєприпасами двічі обстрілювали село Різдвянка Запорізького району Запорізької області. Другий обстріл забрав життя цивільної людини. Не пробачимо”, – написав він. 

Вранці Федоров зазначав, що за минулу добу окупанти завдали 177 ударів по шести населених пунктах області. Вони били з авіації та РСЗВ, а також атакували безпілотниками. 

Правоохоронці й місцева влада отримали 11 повідомлень про руйнування житлових будинків та обʼєктів інфраструктури. Мирні жителі не постраждали.

У поліції тим часом розповіли, що внаслідок погіршення безпекової ситуації на території Запорізького регіону евакуаційні заходи тривають безперервно.

Так, минулого тижня зважилися на виїзд 14 жителів Оріхова, Степногірська та Приморського.

Нагадаємо, що впродовж 29 лютого окупанти 200 разів обстріляли Запорізьку область. Унаслідок цього загинула людина, ще одна дістала поранення.

130 артобстрілів припали по території Оріхова, Приютного, Малинівки, Малої Токмачки, Плавнів та інших прифронтових міст і сіл.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter