Новим героєм шоу “Холостяк” став ветеран Олександр Терен

Дата: 15 Травня 2024
A+ A- Підписатися

Головним героєм 13-го сезону романтичного шоу “Холостяк” стане Олександр Будько (відомий під позивним Терен). Вперше за всі сезони шоу ім’я головного героя оголосили одночасно із запрошенням на проєкт дівчат, які хочуть побудувати стосунки з Олександром.

Про це повідомляє телеканал СТБ.

“Два роки ми отримували запитання, чи повернеться на СТБ “Холостяк”. І чесно відповідали, що це станеться тоді, коли в нас буде справжній герой нашого часу. Адже головний Холостяк країни – це не просто успішний чоловік, готовий будувати стосунки. Це завжди той, кого українські жінки готові назвати ідеальним для себе. Сьогодні ідеальний чоловік в очах українок – це захисник, поруч з яким почуваєшся в безпеці”, – розповіли на СТБ. 

Тим часом Терен поділився, яку дівчину мріє зустріти на проєкті.

“Я не шукаю ідеал. Я шукаю ту, чиїм внутрішнім світом буду захоплюватись. Мене цікавлять розумні прогресивні дівчата, з якими можна легко спілкуватися на будь-які теми. Які щиро реагують на жарти, тому що я багато жартую й інколи досить нетипово. Мені дуже відгукується, коли дівчина прагне змін у собі та в суспільстві”, – зазначив він.

Олександр Будько – український військовий, ветеран, громадський діяч, автор книги “Історія впертого чоловіка” та учасник національної збірної Invictus Games.

24 лютого 2022 року він добровольцем пішов захищати Україну, а згодом став командиром взводу 49 окремого стрілецького батальйону “Карпатська Січ” з позивним Терен. Під час запеклого бою Олександр отримав важке поранення, внаслідок якого втратив обидві ноги.

Нагадаємо, що Терен також є ведучим тревел-шоу “Відвал ніг, або All інклюзив”, де він разом з українськими відомими людьми на кріслах колісних відвідує різні міста України та випробовує їх на доступність.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter