Називав “відсталою” та погрожував: жінка з інвалідністю звинуватила соліста Backstreet Boys Ніка Картера у зґвалтуванні

Дата: 09 Грудня 2022
A+ A- Підписатися

42-річного соліста культового бойсбенду “Backstreet Boys” Ніка Картера звинуватили у зґвалтуванні 17-річної дівчини під час туру гурту Black & Blue у 2001 році. 8 грудня Шеннон Рут подала позов про сексуальні домагання проти артиста.

Про це пише видання “Rolling Stone”.

Фото: The Guardian

38-річна жінка стверджує, що понад 20 років тому Картер обрав її з черги шанувальників, які чекали на автографи в Tacoma Dome у Вашингтоні, і запросив приєднатися до нього в його туристичному автобусі. 

Рут розповіла, що Картер, якому на той час був 21 рік, пригостив її рожевим алкогольним напоєм, який він назвав “VIP-сік”. Після цього він наказав дівчині, щоб вона зайнялася з ним оральним сексом, і розповів, що саме треба робити, хоча Рут і плакала.

Пізніше Картер, за словами жінки, зґвалтував її на ліжку та наказав мовчати, наголосивши, що це буде “їхнім особливим секретом”. Коли вона пригрозила, що розповість про те, що трапилося, музикант став погрожувати. 

“Після того як він зґвалтував мене, я пам’ятаю, як він назвав мене “відсталою с*кою”, схопив мене та залишив синці на моїй руці. Картер намагався налякати мене, щоб я замовкла. Він сказав, що “налаштує людей проти мене, тому що він був Ніком Картером і міг зруйнувати моє життя”, – зізналася позивачка.

Шеннон підкреслила, що те, що трапилося, сильно вплинуло на неї.

“Останній 21 рік був наповнений болем, збентеженням, розчаруванням і соромом, які є прямим результатом того, що Нік Картер зґвалтував мене. Попри те що я маю аутизм та живу з ДЦП, я вважаю, що ніщо не вплинуло на мене більше… ніж те, що зі мною зробив Нік Картер”, – сказала Рут.

Картер заперечує всі звинувачення, а його адвокат Майкл Гольц уже виступив з відповідною заявою. За його словами, ця заява про інцидент, який відбувся понад 20 років тому, не тільки юридично необґрунтована, але й зовсім не відповідає дійсності.

“На жаль, ось уже кілька років пані Рут маніпулюють, змушуючи висувати помилкові звинувачення щодо Ніка, і ці звинувачення неодноразово та суттєво змінювалися з часом. Ніхто не має бути обдурений пресходом, організованим опортуністичним адвокатом”, – зазначив він.

Примітно, що це не перше звинувачення щодо артиста. У 2017 році колишня учасниця підліткового попгурту “Dream” Мелісса Шуман також звинувачувала Картера в сексуальних домаганнях до неї у 2003-му, приблизно в той час, коли вони знімали телевізійний фільм 2004 року “The Hollow”. Тоді їй було 18 років.

Тоді прокурори округу Лос-Анджелес розслідували заяву Шуман і зрештою відмовилися порушувати справу, заявивши, що звинувачення виходить за межі 10-річного терміну давності.

Крім Рут і Шуман, Картера у зґвалтуванні звинуватили ще троє жінок, яких у позовних документах позначено як Джейн Доу, Джейн Доу – 2 та Джейн Доу – 3.

Джейн Доу – 1 стверджує про насильство у 2003 році, як і Джейн Доу –2, яка була 15-річною дівчинкою під час насильства над нею 2003 року. У її заяві також ідеться про те, що вона заразилася вірусом папіломи людини від Картера. А Джейн Доу – 3 заявила, що вона зазнала сексуального насильства з боку Картера на домашній вечірці в Кі-Весті, Флорида, 2006 року.

Нагадаємо, що торік у грудні двоє жінок звинуватили американського актора Кріса Нота, відомого за серіалом “Секс та місто”, у сексуальному насильстві. Той, за їхніми словами, зґвалтував їх у 2004 та 2015 році. 

За декілька днів після цього про спробу зґвалтування заявила ще одна жінка на імʼя Ава. За її словами, актор домагався до неї на її робочому місці: він притиснув її до столу, стягнув колготи та намагався зґвалтувати. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter