На Закарпатті у ТЦК чоловік, якого визнали придатним, помер після “різкого погіршення самопочуття”

Дата: 24 Травня 2024
A+ A- Підписатися

На Закарпатті за фактом смерті військовозобов’язаного у місцевому ТЦК та СП розпочали службову перевірку. 

Про це розповіли у Закарпатському обласному ТЦК і СП.

Ілюстраційне зображення. Фото: enovosty.com

Трагічний випадок трапився 23 травня. Додаткових даних щодо особи чоловіка, наприклад, про вік, посадовці не навели. 

Повідомлення про смерть почали із зазначення того, що “до складу позаштатних військово-лікарських комісій при ТЦК та СП входять лікарі закладів охорони здоров’я комунальної та державної форми власності, що визначені виконавчим комітетом міської, сільської, селищної ради”. 

“На жаль, трапляються випадки, коли медики ВЛК визнають військовозобов’язаних придатними до служби, але згодом відбуваються трагедії”, – йдеться у повідомленні. 

Чоловікові надали домедичну допомогу та викликали бригаду “швидкої”, яка лише констатувала смерть. Керівництво обласного ТЦК та СП висловило співчуття рідним чоловіка. 

Нагадаємо, що це не перший випадок, пов’язаний зі смертю чоловіків у ТЦК та СП у регіоні. Так, у квітні в Закарпатській області дорогою до навчального центру у військовозобов’язаного стався епілептичний напад і він помер. Згодом стало відомо, що ВЛК визнала його придатним. 

Також на Закарпатті хлопець намагався вкоротити собі віку в ТЦК та СП, але посадовці пов’язують це з “вживанням наркотиків”, а не з імовірним тиском, про який кажуть рідні. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter