На Волині вчителька висипала на голову школярці пачку чипсів

Дата: 16 Травня 2024
A+ A- Підписатися

У селищі Іваничі Волинської області вчителька фізики висипала на голову школярці пачку чипсів. Жінку нібито обурило, що дівчинка їла під час уроку. Відео інциденту опублікували в інтернеті і воно швидко “завірусилося”.

Про це пише “Українська правда. Життя”. 

Скриншот з відео

На ролику видно, як вчителька висипає снеки на голову дівчинки, а та прикриває волосся руками. При цьому інші учні голосно сміються та плескають в долоні, а сама освітянка сміється.

Під публікацією пишуть, що йдеться про вчительку фізики в Іваничівському ліцеї №1.

У коментарі виданню “УП. Життя” у секторі комунікацій Головного управління Національної поліції у Волинській області розповіли, що батьки дівчинки написали заяву. Наразі вивчають всі деталі та обставини інциденту. Далі правоохоронці вирішуватимуть кого і за що притягти до адміністративної відповідальності.

Поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Вчинок освітянки тягне за собою накладення штрафу або виконання громадських робіт.

Раніше ZMINA писала, що у київській школі №37 розгорівся конфлікт між учителем фізкультури та учнем, який переїхав з Луганської області. Все розпочалося нібито через те, що підліток не туди поставив швабру. Мережею шириться відео, на якому вчитель лається та ображає учня, каже, що навчить, “як правильно”, а також обзиває хлопця “сепаратистом”. Омбудсман узяв цю справу під особистий контроль. 

Нагадаємо, що освітній омбудсман Сергій Горбачов пропонує доповнити документ, який регулює атестацію педагогічних працівників, можливістю позбавляти звання деяких педагогів. Йдеться про тих, кого притягували до відповідальності за злочини проти основ національної безпеки, булінг або мобінг.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter