На війні загинув один із творців фільмів “Захар Беркут” і “Кіборги” Руслан Володін

Дата: 12 Грудня 2023
A+ A- Підписатися

На фронті загинув фільммейкер і військовий, один із творців фільму “Захар Беркут” і “Кіборги” Руслан Володін. 

Про це повідомили на сайті Державного агентства з питань кіно.

Руслан Володін. Фото із соцмереж

“На війні загинув працівник кіноіндустрії 1st Dolly механік Patriot Rental – Руслан Володін. Багату фільмографію Руслана Володіна наповнюють такі повнометражні фільми і серіали, як “Захар Беркут”, “Кіборги”, “Сторожова застава”, “Незламна”, “Нюхач” та інші”, – йдеться в повідомленні.

За даними сайту “Обозреватель”, чоловік захищав країну з перших днів повномасштабного вторгнення Росії в лавах 205 батальйону 241 окремої бригади територіальної оборони. Захищав Київ, згодом воював біля Бахмута й на Харківщині. Отримав звання лейтенанта, командував ротою вогневої підтримки батальйону. Він мав позивний Космос.

Колеги з кіноіндустрії, зокрема й ті, які теж стали на захист країни та служили разом з Русланом, згадують його як справжнього професіонала, надійного й оптимістичного чоловіка.

“Русік… Не можу це усвідомити… Перебирав фото – і майже на всіх ти працюєш. У найважчі зміни, з овертаймом та недосипами – ти завжди посміхаєшся, завжди в доброму гуморі. Справжній профі, надійний і “свій”, тебе любили і поважали всі. Ти пішов добровольцем у перші ж дні. Не міг по-іншому. В цьому весь ти. Війна, клята росія, забирає в нас найкращих…”написав у фейсбуку режисер серіалу “Нюхач” Артем Литвиненко.

Директорка компанії Patriot Rental Ганна Устенко назвала загибель Руслана “жахливим потрясінням”.

“Руслан завжди був і залишиться Героєм для своїх батьків, для нас, для своєї країни! Залишиться в нашому серці назавжди… Вклоняємося батькам! Молимося!” – написала вона.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що внаслідок важкого поранення на фронті помер відомий український актор, військовослужбовець Василь Кухарський.

Чоловік знявся в десятках фільмів та серіалів. Найвідоміші його ролі – Семен Босий у фільмі Михайла Іллєнка “Толока” та головна роль у картині “Максим Оса: золото песиголовця”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter