На війні загинув колишній оператор кропивницького CBN Володимир Чернишов

Дата: 06 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

У Мирнограді Покровського району Донецької області загинув військовий, колишній оператор кропивницького медіа CBN Володимир Чернишов. 

Про це повідомляє сайт видання.

Володимир Чернишов. Фото CBN

За попередньою інформацією, Володимир Чернишов загинув під час обстрілу від мінно-вибухової травми в місті Мирноград Покровського району Донецької області.

Про дату та місце прощання з Володимиром Чернишовим повідомлять згодом.

Володимир Чернишов народився 22 березня 1971 року. Навчався в середній школі №32, згодом – у Центральноукраїнському національному технічному університеті.

Працював оператором на телеканалах “TV-Центр”, TTV, “Інтер”, також на телеканалі “Вітер” (CBN) – з 2019 до 2020 року. 

Раніше на Харківщині зник безвісти вінницький журналіст, військовослужбовець, капітан 172 батальйону Тарас Борисюк.

Своєю чергою запорізького журналіста-розслідувача Олега Шемчука, який зник безвісти у вересні 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу Бахмута, визнали загиблим.

Нагадаємо, за даними Моніторингу російських злочинів проти журналістів та медіа, який здійснює Інститут масової інформації, за час російсько-української війни з 2014 до 2023 року в Україні загинули 75 медійників, Олег Шемчук став 76-м медійником, який загинув унаслідок російської агресії проти України.

Раніше ZMINA повідомляла, що минулого року під час виконання професійних обов’язків у світі загинули 140 журналістів: 2023-й став найбільш смертоносним для медійників за останнє десятиліття.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter