На тимчасово окупованій Луганщині сільські амбулаторії припинили обслуговувати людей без паспортів РФ

Дата: 28 Січня 2024
A+ A- Підписатися
На тимчасово окупованій території Луганської області сільські амбулаторії відмовляються обслуговувати українців, які не мають російських паспортів.
 
Про це повідомив очільник Луганської ОВА Артем Лисогор.
 

“Пропаганда дісталася й села. Віднедавна в сільських амбулаторіях Луганщини перестали приймати за відсутності документів російського зразка”, – йдеться у повідомленні. 

За словами посадовця, оголошення стосовно необхідного переліку документів для отримання медпослуг з’явилися перед входом у приміщення амбулаторій. Заборона на прийом пацієнтів без російських документів стосується як дорослих, так і дітей.

Голова ОВА зазначив, що раніше такі обмеження діяли на ТОТ Луганщини лише у медичних закладах обласного та міського рівнів.

Нагадаємо, на тимчасово окупованій Луганщині не вистачає вакцин для новонароджених дітей. Там батькам доводиться чекати на щеплення дитини декілька місяців, а в деяких населених пунктах вакцини взагалі відсутні.

Раніше ZMINA повідомляла, що на території тимчасово окупованої Запорізької області з 1 січня 2024 року будь-яку медичну допомогу зможуть отримати лише ті місцеві жителі, які отримали громадянство РФ.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter