На Одещині двох підлітків підозрюють у зґвалтуванні односелиці: їм загрожує до 12 років увʼязнення

Дата: 21 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

В Одеській області двох підлітків звинувачують у зґвалтуванні 37-річної жінки. За це їм може загрожувати до 12 років позбавлення волі.

Про це повідомили в тамтешній поліції.

За інформацією слідства, юнаки, віком 19 та 17 років, прийшли в гості до жінки.

Хлопців підозрюють у тому, що, перебуваючи в стані алкогольного спʼяніння, вони побили та зґвалтували її, записавши це на телефон.

Після інциденту потерпіла звернулася до поліції та повідомила про те, що сталося.

Правоохоронці швидко знайшли підозрюваних. Старшого з них узяли під варту, а молодшого – посадили під цілодобовий домашній арешт.

У поліції зазначили, що спочатку підозрювані не визнавали своєї провини, але під тиском доказів зізналися в скоєному.

Справу вже передали до суду. Юнаків обвинувачують за частиною 3 статті 152 Кримінального кодексу України – зґвалтування, вчинене групою осіб, що передбачає покарання від 7 до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що в липні на Київщині суд відправив під варту чоловіка за підозрою у зґвалтуванні та вчинені сексуального насильства. До поліції звернулася мати 15-річної потерпілої. Жінка розповіла, що 42-річний батько зґвалтував доньку ввечері напередодні. Чоловік перебував напідпитку. 

Нині підозрюваного відправили до СІЗО. Якщо суд визнає його винним, то він може отримати від 7 до 12 років позбавлення волі. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter