На Луганщині жінка, яка впала з четвертого поверху, звинувачує в нападі чоловіка-поліцейського

Дата: 18 Червня 2020
A+ A- Підписатися

У Сєвєродонецьку ДБР розслідує замах на вбивство місцевої жительки, яке міг вчинити її чоловік, молодший сержант головного управління поліції Луганської області.

Про це повідомляють “Ґрати”.

Інцидент стався вночі з 8 на 9 червня. Того дня, як розповіла потерпіла 27-річна Дарина, вони з чоловіком відпочивали в одному з розважальних закладів і вживали алкоголь. Пити продовжили й після повернення додому, де зненацька в присутності маленької дочки чоловік розлютився і почав бити жінку. 

“Вийшла на балкон, почала кричати: “Врятуйте-допоможіть, викличте поліцію! Мене чоловік б’є!” А він каже: “Якщо ти зараз не замовкнеш, я тебе з балкона викину”. Я кажу: “Давай”. А він бере і за секунду, як наречену, – шух! І за секунду”, – розповідає вона.

Сусіди, які почули глухий звук від падіння, викликали швидку та правоохоронців. Наразі Дарина перебуває в лікарні з численними травмами. 

Рідні дівчини чергують біля її палати, адже бояться переслідувань з боку чоловіка. За їхніми словами, батьки Олексія (чоловіка Дарини) намагалися мирно залагодити ситуацію ще в ніч події, але сім’я Дарини відмовилася.

Адвокат молодшого сержанта стверджує, що дівчина сама випала з балкона після сварки, яку розпочала. При цьому вона нібито завдала чоловіку тілесних ушкоджень – подряпин на руці. 

Відомо, що дві третини (67%) жінок в Україні віком від 15 років зазнали психологічного, фізичного або сексуального насильства. Найчастіше кривдниками виступають партнери жертви. Майже три з десяти жінок (28%), у яких був партнер, кажуть, що вони зазнали фізичного або сексуального насильства з його боку. 

Усього за один місяць поточного року в Києві зафіксували понад 3300 звернень щодо домашнього насильства. Більшість цих повідомлень надійшла від жінок, однак про домашнє насильство розповідали й чоловіки. Під час карантину кількість звернень щодо домашнього насильства зросла

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter