На Київщині поліціянту повідомили про підозру у зґвалтуванні 10-річної дівчинки

Дата: 04 Серпня 2023
A+ A- Підписатися

Київська міська прокуратура повідомила про підозру співробітнику Бучанського РУП Головного управління Нацполіції у Київській області. Йому закидають зґвалтування малолітньої дитини. Санкція статті передбачає покарання до 15 років позбавлення волі.

Про це йдеться на сайті установи. 

Фото: Офіс генерального прокурора

Слідчі встановили, що 44-річний дільничний офіцер поліції вчиняв насильницькі дії сексуального характеру щодо 10-річної дівчинки, яка приходила в гості до його падчерки.

Раніше, як наголошують у прокуратурі, поліціянт неодноразово залицявся до дівчинки, надсилав повідомлення на особистий телефон тощо.

Обвинуваченого затримали. За місцем його роботи та проживання провели обшуки.

Наразі підозрюваному обирають запобіжний захід. Прокуратура наполягатиме на триманні під вартою без можливості внесення застави.

Також правоохоронці перевіряють можливість вчинення підозрюваним інших злочинів проти статевої свободи.

Раніше ZMINA писала, що у травні до поліції звернулася мешканка Черкас із заявою про зґвалтування її 17-річної доньки. Під час перевірки інформації правоохоронці з’ясували, що до вчинення цього кримінального правопорушення, ймовірно, причетні двоє працівників поліції. 

Нагадаємо, що у квітні у соціальних мережах дівчина, на ім’я Анна, розповіла, що 14 квітня її зґвалтував знайомий, а наступного дня вона намагалася подати заяву про зґвалтування до поліції Шевченківського управління поліції ГУНП в місті Києві.

Однак правоохоронці не хотіли приймати заяву, а також звинувачували дівчину в тому, що сталося. Водночас самі правоохоронці кажуть журналістам, що Анна “прикрасила” ситуацію. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter