На Харківщині російський дрон-камікадзе влучив у цивільну автівку, загинули працівники ферми

Дата: 20 Лютого 2024
A+ A- Підписатися

20 лютого, у вівторок, окупанти запустили дрон-камікадзе по цивільній автівці в Купʼянському районі на Харківщині. Унаслідок цього двоє чоловіків загинули, ще одна жінка дістала поранення.

Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов

Фото: Сергій Болвінов

“Близько 16:50 в селі Петропавлівка Куп’янського району в цивільну автівку влучив ворожий дрон-камікадзе. В автівці було троє пасажирів. 38-річний цивільний водій та 50-річний цивільний чоловік загинули на місці. 48-річна дружина останнього з пораненнями доставлена в медичний заклад”, – розповів він.

За словами Синєгубова, усі троє – працівники місцевої ферми. Разом вони їхали додому з роботи, де вирощують свиней.

Раніше голова ОВА писав, що впродовж минулої доби від артилерійських та мінометних обстрілів ворога постраждали 25 населених пунктів Харківщини, зокрема Синьківка, Петропавлівка, Кислівка та інші. Авіаударів окупанти завдали по таких населених пунктах: Старий Салтів, Чорне, Вільхуватка, Табаївка, Піщане, Синьківка, Купʼянськ, Петропавлівка.

Також за добу на території Харківської області зведені групи вибухотехніків провели розмінування 13,75 га території, знищили 236 вибухонебезпечних предметів.

А 20 лютого, близько 3:00, російська армія також обстріляла село Катеринівка Куп’янського району. Пошкоджено приміщення будинку культури, закладу освіти, автомобілі, будівлю кафе. Постраждалих унаслідок цих обстрілів немає.

Нагадаємо, що внаслідок обстрілу російських військових у ніч на 19 лютого в Харківській області загинув працівник регіональних електромереж. Йдеться про працівника Куп’янського РЕМ. Під час атаки він був удома. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter