На деокупованій Харківщині 14-річний хлопець зазнав поранень, підірвавшись на вибухівці

Дата: 15 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

В деокупованому Ізюмському районі Харківської області через підрив на вибухонебезпечному предметі поранень зазнав 14-річний хлопчик.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.

Ілюстративне фото. Джерело: Нацполіція

“Сьогодні в с. Кам’янка Ізюмського району на вибухонебезпечному предметі підірвався 14-річний хлопчик. Госпіталізований з пораненням, отримує необхідну допомогу лікарів”, – йдеться у повідомленні.

Чиновник закликав мешканців Харківщини пам’ятати про високу мінну небезпеку та бути дуже обережними. Він наголосив, що у разі виявлення предмета, схожого на вибухонебезпечний, в жодному разі не можна його торкатися. Необхідно відійти на безпечну відстань та повідомити про знахідку в ДСНС або Нацполіцію.

За даними міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, всього з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну через підриви на вибухонебезпечних предметах загинули 248 людей, ще 525 – травмувалися, але вижили.

Нагадаємо, 15 жовтня на Миколаївщині загинув 14-річний хлопчик, який підірвався на міні, ще одна дитина зазнала поранень.

Цього ж дня, на Чернігівщині на території Киїнської територіальної громади на вибуховому пристрої в лісосмузі підірвалися двоє людей: один чоловік загинув, ще один – травмований.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter