Минулої доби росіяни тричі обстріляли Харківщину: є постраждалий

Дата: 16 Червня 2024
A+ A- Підписатися
Впродовж доби 15 червня окупанти тричі завдали ударів по Харківській області, унаслідок обстрілів з реактивної системи залпового вогню постраждав цивільний чоловік.
 
Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.
 
Наслідки російських обстрілів Харківщини

10:30 Куп’янський р-н., Курилівська громада, с. Курилівка. Внаслідок обстрілу з РСЗВ пошкоджено 3 приватних будинки. Постраждав чоловік”, – йдеться у повідомленні.

Посадовець додав, що в селі Петропавлівка Куп’янського району внаслідок російського мінометного обстрілу зруйнований приватний будинок.

У Богуславці Ізюмського району внаслідок обстрілу пошкоджений автомобіль.

Наслідки російських обстрілів Харківщини

У поліції Харківщини зазначили, що з початку повномасштабного вторгнення військ РФ в Україну харківські слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про майже 20240 злочинів, пов’язаних зі збройною агресією Росії на території Харківської області. 

“Поліцейські продовжують заходи щодо розшуку, встановлення і притягнення до відповідальності зрадників, пособників, колаборантів. З 24 лютого 2022 року до ЄРДР внесені відомості про більш ніж 1430 таких злочинів”, – йдеться у повідомленні пресслужби поліції.

Наслідки російських обстрілів Харківщини

Крім того, у відомстві зазначили, що наразі триває евакуація населення з районів, які потерпають від постійних обстрілів росіян. 15 червня поліціянти Харківщини евакуювали з Чугуївського та Куп’янського районів 12 людей. 

За словами Синєгубова, із Чугуївського, Харківського, Богодухівського районів Харківської області з 10 травня евакуювали 11 тисяч 856 людей.

Нагадаємо, 14 червня армія РФ завдавала ударів по населених пунктах Харківської області. Під авіаударами опинилися Чугуївський, Куп’янський та Ізюмський райони. Внаслідок ворожої агресії загинула жінка та постраждали ще двоє цивільних.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter