Минулої доби через російські обстріли Запорізької області загинув чоловік, ще один зазнав поранень

Дата: 26 Серпня 2023
A+ A- Підписатися

В Запорізькій області минулої доби армія РФ обстріляла 26 населених пунктів. Загинув один цивільний, ще один мирний житель зазнав поранення.

Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко.

Наслідки обстрілів Запорізької області росіянами

Як зазначив посадовець, учора росіяни здійснили 85 обстрілів по 26 населених пунктах Запорізької області.

71 артилерійський удар прийшовся по території Гуляйполя, Залізничного, Оріхова, Роботиного, Новодарівки, Левадного, Новоданилівки, Степногірська, Кам’янського та інших сіл на лінії фронту“, – написав Малашко.

За його даними, зафіксовано 10 обстрілів з РСЗВ – по Новодарівці, Темирівці, Левадному, Малій Токмачці, Степногірську, Кам’янському. Безпілотники окупантів атакували Гуляйпільське та Білогір’я. Таврійське постраждало внаслідок авіаційного та ракетного ударів.

Наслідки обстрілів Запорізької області росіянами

На жаль, під час обстрілу з РСЗВ “Град” загинув 58-річний житель Малої Токмачки. Крім того, під час артобстрілу цього села постраждав 59-річний чоловік. Травмованого оперативно доправлено до медичного закладу, – повідомив очільник Запорізької ОВА.

У поліції Запорізької області додали, що правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч.1, ч.2 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 83-річна мешканка села Ольгівка Херсонської області, яка постраждала внаслідок нічного обстрілу росіян, померла у лікарні.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter