Мешканку Черкас, яка розбещувала власну доньку, засудили до 8 років в’язниці

Дата: 18 Лютого 2023
A+ A- Підписатися

8 років за ґратами проведе черкащанка, яка розбещувала свою неповнолітню доньку. Жінка примушувала дитину брати участь у створенні порнографії.

Про це повідомляють в Офісі Генерального прокурора.

Фото з відкритих джерел

Як довели у суді ювенальні прокурори, у Черкасах мати з 2019 року примушувала до участі у створенні дитячої порнографії власну малолітню доньку, а виготовлені матеріали злочинниця збувала за гроші.

“Також доведено, що засуджена неодноразово передавала доньку для виготовлення порнографічного контенту дорослому чоловіку. В такий спосіб хотіла збагатитися за рахунок малолітньої дитини”, – йдеться у повідомленні.

Мешканку Черкас суд визнав винною у торгівлі та розбещенні власної дитини (ч. 3 ст. 149, ч. 2 ст. 156, ч. 4 ст. 301). Щодо злочинниці внесуть відомості до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітніх осіб.

Раніше ZMINA повідомляла, що улітку минулого року на Житомирщині викрили матір чотирирічної дівчинки, яка створювала для продажу порнографічні матеріали за участю власної дитини. Підозрювану викрила кіберполіція та київські правоохоронці.

Нагадаємо, що дослідження ЮНІСЕФ свідчить про те, що 11% дітей в Україні показували своє оголене тіло, понад 10% дозволяли торкнутися до голих частин свого тіла, а 3% погоджувалися сфотографуватися або знятися у фільмі в оголеному вигляді. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter