Київських школярів переведуть на навчання у світловий проміжок дня

Дата: 21 Листопада 2022
A+ A- Підписатися

Через відімкнення світла, спричинені повномасштабним російським вторгненням, навчання за партами в школах Києва з 28 листопада триватиме у світловий проміжок дня. 

Про це повідомили в КМДА. 

Ілюстраційне зображення. Фото: bishopsstortfordindependent.co.uk

Після закінчення осінніх канікул за парти в очному форматі, за розрахунками столичної влади, повернулися 111,5 тисячі школярів з майже 236,4 тисячі дітей, які нині перебувають у Києві.

Учні, які навчаються онлайн, підключаються до уроків за можливості. Тому опрацювання тем і завдання дублюються через месенджери та електронною поштою. Крім того, повторення пройденого на наступному уроці обов’язкове”, – пояснив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Зимові канікули для київських школярів триватимуть із 26 грудня до 27 січня. У КМДА кажуть, що за цей час школи прогріватимуть мінімально для збереження системи опалення, а вчителі матимуть змогу піти за бажанням в оплачувану відпустку.

Нагадаємо, що в міністерстві освіти та науки працюють над стратегією відбудови українських шкіл, зруйнованих росіянами. Першочергово відновлять заклади освіти, що розташовані поза зоною активних бойових дій, але не всі

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter