Киянина підозрюють у зґвалтуванні падчерки, яка згодом народила від нього

Дата: 23 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

48-річного жителя Києва звинуватили у зґвалтуванні 22-річної падчерки, яка з дитинства має психічні розлади.

Про це інформує Київська міська прокуратура.

Влітку цього року дівчина народила дитину, і за результатами експертизи, батьком дитини є співмешканець її матері, з яким родина проживає з 2019 року.

Як повідомили в прокуратурі, мати дівчини дізналася про вагітність лише під час візиту до гінеколога, коли її донька була вже на шостому місяці вагітності. Дівчина має психічні розлади та труднощі з мовленням, не адаптована до самостійного життя, тому не може усвідомлювати наслідків своїх дій та контролювати їх. Вона не змогла пояснити, що сталося і хто є батьком дитини.

Після народження немовляти родина вирішила відмовитися від дитини.

Чоловіка взяли під варту, йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у березні цього року в Кривому Розі правоохоронці скерували до суду обвинувальні акти щодо жінки та чоловіка, яким закидають розбещення та зґвалтування дітей.

Слідчі кажуть, що мати дітей разом зі співмешканцем розбещувала однорічну доньку.

Крім цього, жінка неодноразово ґвалтувала іншу свою дворічну доньку та фільмувала це на камеру мобільного телефона. Як повідомляли місцеві медіа, ролики пара могла продавати, а про наругу над дітьми родичі родини дізналися випадково, побачивши відео. 

Трьох дітей підозрюваної нині влаштували до дитячого будинку сімейного типу. Вироку суду обоє обвинувачених очікуватимуть під вартою. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter