Крисіна перевели до київського СІЗО

Дата: 12 Вересня 2019
A+ A- Підписатися

Співучасника убивства журналіста В’ячеслава Веремія і Журналіста газети “Вести” В’ячеслава Веремія вбили в Києві вночі 19 лютого 2014 року. Тоді він разом із колегою на таксі повертався після роботи на Майдані, де виконував редакційне завдання. Нападники з бейсбольними битами і зброєю, в касках, камуфляжі і чорних масках напали на чоловіків. Тоді один із “тітушок” вистрілив у живіт журналісту, який помер у лікарні швидкої допомоги. Юрія Крисіна перевели з колонії Торецька до київського СІЗО Служби безпеки.

Про це повідомляє видання Insider.

Про тимчасове переведення Крисіна до СІЗО Шевченківський районний суд просила прокурора. Правоохоронці хочуть провести слідчі дії з чоловіком у зв’язку з його заявою про неправдивість власних свідчень щодо Армена Саркісяна і Крисін виконував замовлення Армена Саркісяна зібрати групу “тітушок” для протидії активістам Євромайдану. та його ролі в організації тітушок та “ескадронів смерті” під час Майдану.

Журналісти видання наголошують, що в такий спосіб Крисін хотів допомогти уникнути кримінальної відповідальності у справах Майдану кримінальному авторитету Армену Саркісяну (“Армену Горловському”). Відомо, що значною мірою підозра щодо Саркісяна ґрунтується на свідченнях Юрія Крисіна.

Нагадаємо, керівника групи “тітушок” Юрія Крисіна, підозрюваного у вбивстві журналіста газети “Вести” В’ячеслава Веремія, 22 грудня визнали винним у хуліганстві. Згодом Апеляційний суд Києва присудив п’ять років реального строку чоловіку.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter