Під санкції Росії несподівано потрапили члени комітету свободи слова

Дата: 01 Листопада 2018
A+ A- Підписатися

Сім членів комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики потрапили до переліку фізичних осіб, проти яких Росія ввела спеціальні економічні заходи.

Про це повідомляє ІМІ.

Санкції “за недружні дії України щодо громадян і юридичних осіб Російської Федерації” ввели 1 листопада. Документ, куди входять 322 фізичні та 68 юридичних особи, вже підписав прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв.

Це вже не перший санкційний російський список, проте цього разу до нього, окрім топ-чиновників, увійшли голова парламентського комітету з питань свободи слова Вікторія Сюмар, перша заступниця голови комітету Ольга Червакова, заступник голови комітету Сергій Висоцький, секретар комітету Олена Бондаренко і члени комітету Григорій Шверка, Богдан Онуфрик та Владислав Севрюков.

Багато хто з них уже встиг відреагувати на цю новину в соціальних мережах.

“І як тепер свої відсотки з Газпрома зняти?) Таки визнання – потрапити під російські санкції). Заводів, газет, параходів в РФ (як і в Україні) не маю), послугами Сбербанка не користуюсь, а без Іркутська проживу)”, – написала Сюмар у Facebook.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter