Хотіли потренуватися: у столичному Гідропарку склали протоколи на двох чоловіків за порушення карантину

Дата: 06 Квітня 2020
A+ A- Підписатися

У Києві правоохоронці склали адміністративні протоколи за недотримання правил карантину на двох чоловіків.

Про це повідомили в поліції Києва. 

Полиция оцепила Гидропарк. Что здесь происходит сейчас

Опубліковано APnews Понеділок, 6 квітня 2020 р.

Один з порушників перебував на вулиці без засобів індивідуального захисту, а другий – у парковій зоні без документів. Поліція розповіла, що 6 квітня в столичному Гідропарку група осіб влаштувала акцію протесту проти посилення карантинних заборон. Між правоохоронцями та чоловіками виникла суперечка, адже останні хотіли тренуватися на спортмайданчику.

“У результаті двох найбільш активних учасників події доставили до територіального управління поліції, де встановили їх анкетні дані та відібрали пояснення. Адмінматеріали відносно цих осіб направлять до суду для прийняття відповідного рішення”, – повідомили в поліції. 

Також 6 квітня в столичному Гідропарку чоловік, який теж хотів тренуватися на спортивному майданчику, переплив з одного берега річки на інший. У поліції не уточнили, чи є він серед двох чоловіків, на яких склали протоколи. 

Бомба!! Мужик, которого не пустили на качалку в Гидропарк полицейские, начал переплывать реку, где находится спортивная…

Опубліковано Bogdan Aminov Понеділок, 6 квітня 2020 р.

Нагадаємо, що задля недопущення епідемії коронавірусної інфекції в Україні Кабінет Міністрів запровадив режим надзвичайної ситуації та карантин у всій країні до 24 квітня. Кабмін також ухвалив рішення щодо обмеження пасажирських перевезень на території України, а парламент запровадив покарання за порушення карантину.

Однак, як стверджують експерти, не всі рішення уряду відповідають Конституції, а деякі запропоновані урядом дії щодо посилення карантину, за їхніми словами, неможливо виконати

Із 6 квітня уряд посилив карантин по всій Україні. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter