Двоє медійників “Еспресо” мобілізувалися до Збройних сил України

Дата: 12 Травня 2023
A+ A- Підписатися

Ведучий телеканалу “Еспресо” Віталій Бакуменко та режисерка Ірина Людкевич мобілізувалися до Збройних сил України.

Про це пише “Детектор медіа” (ДМ) з посиланням на соцмережі медійників.

Режисерка Ірина Людкевич і ведучий “Еспресо” Віталій Бакуменко. Фото з соцмереж

Ірина Людкевич здивувала колег, розмістивши у фейсбуку світлину з коментарем “Служу українському народові!”, пише ДМ.

Рішення Віталія Бакуменка було більш передбачуваним. Після повномасштабного вторгнення він дуже скоро полишив посаду ведучого новин, обравши роботу спеціальним кореспондентом. Тож, коли розмістив своє фото у військовій формі у соцмережі, знайомі та колеги сприйняли його рішення як послідовне.

З колективу “Еспресо” захищати Україну від російських загарбників на фронт пішли вже 15 працівників: інженер технічної служби Юрій Деменко, редактор Сергій Діденко, райтер Юрій Конончук, адміністратори Ігор Пік та Юрій Тарасенко, оператор Євген Хорольський, журналісти Станіслав Мельничук, Ілля Євлаш, Артем Шевченко, Євгеній Міклушка, інженер Олександр Костенко, аналітик Андрій Сніжко.

У жовтні минулого року на війні загинув режисер телеканалу, боєць 103 бригади ТРО ЗСУ Василь Яворський. До його дня народження художник Юрій Журавель намалював зображення, яке увійшло до календаря “Знай наших”.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що до лав ЗСУ вдруге долучився журналіст, представник ГО “Інститут масової інформації” у Сумській області Олексій Захарченко.

Також до лав ЗСУ мобілізувався журналіст-розслідувач “Слідства.Інфо”, дипломант конкурсу “Честь професії” – 2020 Василь Бідун.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter