СБУ поскаржилися на гастролі в Україні російської співачки Zivert, яка виступала в Криму

Дата: 21 Липня 2020
A+ A- Підписатися

Народна депутатка від фракції “Голос” Соломія Бобровська надіслала запити до Служби безпеки України й Державної прикордонної служби з приводу запланованих концертів у Києві та Одесі російської виконавиці Zivert. Росіянка раніше виступала в тимчасово окупованому Криму.

Про це депутатка написала на своїй фейсбук-сторінці.

Соломія Бобровська

“Мене найбільше обурює, що організацією концерту співачки Zivert, яка виступала в окупованому Криму і є порушником нашого законодавства, займається компанія “Квартал концерт”. З цією компанією пов’язані Сергій Шефір, перший помічник президента, заступник Єрмака Сергій Трофимов і народний депутат Максим Ткаченко від “Слуги народу”, –​ написала вона.

В СБУ і Держприкордонслужбі України наразі не відреагували на повідомлення депутата.

Співачка Zivert запланувала цього літа два концерти в Україні –​ в Одесі (24 липня) і в Києві (4 серпня). На запитання, чи не заборонять російській співачці в’їзд до України через те, що вона виступала на окупованому півострові, організатори Osocor Residence зазначили, що вона вже приїжджала виступати торік.

За даними ЗМІ, про виступи Zivert у Криму повідомляли російські медіа. Також афіша її концерту збереглася на сторінці готелю Yalta Intourist.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter