Чеська організація “People in Need” надає матеріальну допомогу постраждалим від війни українцям

Дата: 06 Лютого 2023
A+ A- Підписатися

Державний Приватбанк розпочинає виплачувати фінансову допомогу українцям від чеської гуманітарної організації “People in Need”. Сума допомоги становить 2220 гривень на одну людину та надаватиметься одним траншем протягом трьох місяців до липня 2023 року.

Про це повідомляє пресслужба банку.

Фото: Слово і Діло

Так, отримати допомогу в розмірі 2220 гривень на одну особу за програмою багатоцільової можуть:

  • ВПО із зони бойових дій;
  • ті, хто втратив або в кого пошкоджено житло;
  • ті, хто проживає поблизу лінії фронту;
  • особи, які надають прихисток для ВПО.

Допомогу виплачуватимуть на банківську картку, що зареєстрована в Мінсоцполітики через платіжну систему PrivatMoney.

У разі якщо такої зареєстрованої банківської картки немає або неправильно вказано реквізити, клієнт отримає повідомлення з контрольним номером переказу PrivatMoney.

По додаткові питання щодо програми можна зателефонувати на гарячу лінію організації “People in Need” 0 800 210 174 або написати на електронну пошту hotline.ukr@peopleinneed.net.

Відомо, що чеська гуманітарна організація “People in Need” працює в Україні з 2003 року та з початком повномасштабного вторгнення в лютому 2022 розгорнула проєкти у 23 областях України. Організація допомагає постраждалим від війни, надаючи необхідні продовольчі та промислові товари, засоби гігієни, допомагає у відновленні житла, надає психосоціальну підтримку та грошову допомогу.

Нагадаємо, що, за січневими даними, від початку повномасштабного російського вторгнення міжнародні партнери надали Україні допомоги на 113 мільярдів євро. Загалом же половину з усіх цих коштів становить фінансова допомога, ще третину – військова допомога, а решту – гуманітарна підтримка.

Донорами України стали 40 країн, серед яких Великобританія, Канада, Австралія, Нова Зеландія, Китай, Японія, Норвегія, Південна Корея, Швейцарія, Тайвань, Туреччина, Індія, країни ЄС та США. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter