Через обстріли росіян на Донеччині четверо цивільних отримали поранення

Дата: 06 Грудня 2023
A+ A- Підписатися
6 грудня війська РФ обстріляли Авдіївку та села Неліпівка та Андріївка на Донеччині. Через обстріли четверо цивільних отримали поранення. Зокрема, в Авдіївці під танковий обстріл потрапили чоловік і жінка.
 
Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.
 

“6 грудня 2023 року російські війська вкотре обстріляли з танків м. Авдіївку. Один з ударів прийшовся по житловому сектору. Під обстріл потрапили двоє мирних громадян – 46-річний чоловік, який перебував поблизу свого будинку, та жінка 72 років, що знаходилась у квартирі”, – йдеться в повідомленні.

Також, за даними слідства, росіяни завдали удару, ймовірно з ракетного комплексу С-300, по селу Андріївка Краматорського району. В епіцентрі вибуху опинилася територія підприємства – поранення дістав 39-річний працівник.

Під вогонь російських військ потрапило й село Неліпівка Торецької міської громади – на подвір’ї домоволодіння тілесні ушкодження дістала 72-річна пенсіонерка.

Усіх потерпілих доставили до медичних закладів з мінно-вибуховими травмами й осколковими пораненнями.

Встановлено, що внаслідок детонації ворожих снарядів пошкоджень зазнали житлові будинки, господарчі споруди й автотранспорт.

За фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України) відкрито кримінальні провадження. Правоохоронці почали досудове розслідування.

Нагадаємо, 30 листопада росіяни поцілили в житловий будинок у місті Новогродівка на Донеччині. Спочатку під завалами виявили тіла двох людей. Згодом рятувальники знайшли тіло восьмирічної дівчинки, а також фрагменти тіл. 6 грудня батька дитини ідентифікували за цими фрагментами за допомогою ДНК-аналізу. Пошукова операція триває: шукають матір дівчинки.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter