У Новогродівці через чотири дні після російського обстрілу знайшли тіло дитини, її батьків шукають досі

Дата: 04 Грудня 2023
A+ A- Підписатися

На Донеччині, у Новогродівці, знайшли тіло восьмирічної дівчинки, яка загинула внаслідок російської атаки в ніч проти 30 листопада. Її батьків шукають досі. Ймовірно, вони перебувають під завалами.

Про це повідомив начальник Новогродівської міської військової адміністрації Олександр Шевченко.

Фото: Олександр Шевченко

Тіло дитини дістали з-під завалів уранці 4 грудня. Батьків дівчинки, 33-річну матір та 38-річного батька, досі не знайшли.

Наразі пошуково-рятувальна операція на місці влучання російської ракети в багатоквартирний будинок у центрі Новогродівки триває.

Раніше ZMINA писала, що ніч проти 30 листопада в Новоградівці відбулося влучання в багатоповерховий будинок. Поранення дістала 13-річна дитина. Того ж дня з-під завалів дістали двох загиблих. 

30 листопада Ювенальні прокурори повідомили, що понад 1663 дитини постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ. 511 дітей загинули та понад 1152 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, що 3 грудня, у неділю, російські окупаційні війська випустили майже 700 снарядів по Херсонській області. Також окупанти били по Донецькій області. Є жертви та поранені. Без урахування Маріуполя та Волновахи за час повномасштабної війни в області загинули 1785, а поранення дістали 4360 людей. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter