Через обстріл селища Комишани на Херсонщині поранені троє людей

Дата: 27 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися
У неділю 27 жовтня війська РФ обстріляли селище Комишани та скинули вибухівку з дрона у Бериславі, унаслідок цього поранень зазнали двоє чоловіків та дві жінки.
 
Про це повідомила Херсонська ОВА.
 
Фото з відкритих джерел

“Близько першої години дня під ворожий вогонь потрапило селище Комишани. Внаслідок російського обстрілу поранення дістав чоловік 62 років. Каретою “швидкої” його доправили до лікарні”, йдеться у повідомленні.

У потерпілого вибухова та черепно-мозкова травми, а також поранення попереку та стегна. Нині йому надають всю необхідну допомогу.

Також через обстріл селища поранена жінка 62 років. Як зазначили в ОВА, вона зазнала вибухової травми та контузії, а також перелом стегна. Її доправили до лікарні для надання медичної допомоги.

Згодом в ОВА додали, що бригада “швидкої” шпиталізувала ще одного потерпілого через російський обстріл Комишан, ним виявився 48-річний чоловік. У потерпілого вибухова травма, травматична ампутація передпліччя та уламкове поранення ноги.

Чоловікові надають всю необхідну допомогу.

Також у пресслужбі Херсонської ОВА повідомили, що опівдні армія РФ скинула вибухівку з дрона на 60-річну жительку Берислава. Жінка самостійно звернулась по меддопомогу. Потерпіла зазнала мінно-вибухової травми та отримала контузію.

Нагадаємо, впродовж дня 27 листопада війська російських окупантів в різний час вбили трьох чоловіків. Ще один цивільний зазнав поранень.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter