Через нічну російську атаку на Київщині постраждали двоє людей

Дата: 23 Червня 2024
A+ A- Підписатися

Вночі 23 червня внаслідок ракетного обстрілу росіянами Київщини постраждали двоє мирних жителів.

Про це повідомив очільник Київської ОВА Руслан Кравченко та пресслужба ДСНС.

Наслідки падіння уламків російської ракети на Київщині

У ніч проти 23 червня російські війська атакували Україну трьома крилатими ракетами “Калібр”. На Київщині протиповітряна оборона знищила дві повітряні цілі. 

“Станом на 8:00 до медиків звернулися дві людини. Поранення незначні. Медична допомога надана на місці. Госпіталізації потерпілі не потребують. Внаслідок падіння уламків в одному з населених пунктів пошкоджені 6 багатоповерхівок та понад 20 приватних будинків. В приміщеннях вибиті вікна, балкони, посічені фасади та покрівлі”, – йдеться у повідомленні.

Наслідки падіння уламків російської ракети на Київщині

Крім того, пошкоджені будівлі АЗС, аптеки, підприємства, адміністративна будівля та 3 автомобілі. На місці падіння уламків працюють оперативні служби, які ліквідовують наслідки ракетної атаки.

У пресслужбі ДСНС додали, що до ліквідації наслідків російської атаки залучили 2 одиниці техніки та 15 осіб особового складу.

Нагадаємо, в ніч на 22 червня росіяни випустили по Україні 16 ракет різних типів і 13 ударних дронів. Силам ППО вдалося знищити 25 цілей. Від початку цього року це вже восьма комбінована повітряна атака на енергетичну інфраструктуру України.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter