Британська компанія-перевізник розмістила на своєму транспорті мапу України без Криму

Дата: 01 Серпня 2021
A+ A- Підписатися

Британська компанія-перевізник CAME-RO, яка пропонує послуги з організації переїздів у межах Великої Британії та континентальної Європи, використовує у брендуванні своїх фургонів мапу, на якій територія України зображена без Криму.

Про це повідомляє “Європейська правда”.

Джерело: facebook.com/cameroremovals

Редакція видання отримала фото від далекобійника з Італії. Увагу чоловіка, привернуло зображення мапи України без Криму на фургоні, який вантажили на пором. Авто належало компанії-перевізнику CAME-RO зареєстрованій у Британії.

За його словами, автомобіль мав румунські номери. 

Аналогічне брендування і на світлинах з офіційної фейсбук-сторінки CAME-RO – зокрема, такий самий фургон зображений на обкладинці.

Джерело: facebook.com/cameroremovals

На її офіційному сайті зазначається, що компанія має офіси в Лондоні та Глазго, а склади – у Бірмінгемі та місті Вест-Бромвіч.

У реєстрі на урядовому сайті місцем реєстрації компанії вказано місто Сметвік у Західному Мідлендсі, а керівником – Чіпріан Оанеа, громадянин Румунії.

Публічних коментарів представників цієї фірми щодо некоректного зображення мапи немає.

Нагадаємо, на мапі, яку розмістили на сайті Олімпійських ігор, між окупованим Кримом та Україною зобразили межу. У МЗС України повідомили після інциденту, що доручили посольствам у Швейцарії і Японії розібратися в цій ситуації. Після скарги, на офіційному сайті Олімпіади-2020 мапу виправили і зобразили Україну з Кримом. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter