Безлеру оголосили підозру в умисному вбивстві

Дата: 11 Листопада 2015
A+ A- Підписатися

Розслідування ускладнюється тим, що територія скоєння злочину досі перебуває під контролем терористів.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook начальник головного управління Національної поліції Донецької області В’ячеслав Аброськін.

За його словами, 10 листопада підполковнику Головного розвідувального управління Російської Федерації Ігорю Безлеру (“Бєсу”), який вже перебуває в розшуку за ст. 258 КК України, оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених п. п. 3, 12 ч. 2 ст. 115 КК України. Таким чином, крім злочинів, пов’язаних з тероризмом, тепер його оголошено в розшук за скоєння умисного вбивства за попередньою змовою групою осіб.

Аброськін нагадав, що в липні 2014 року в інтернеті з’явилося відео, на якому лідер бойовиків самопроголошеної “ДНР” Ігор Безлер допитує українського полоненого Олексія Кудрявцева.

Після допиту свідків і очевидців, які перебували в один час з Олексієм в полоні у бойовиків в Горлівці, встановлено, що Безлер розстріляв Кудрявцева“, – зазначив В’ячеслав Аброськін.

Розслідування ускладнюється тим, що територія скоєння злочину досі перебуває під контролем терористів.

Нагадаємо, Служба безпеки України також підозрює Ігоря Безлера у вбивстві депутата Горлівської міськради Донецької області Володимира Рибака.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter