Армія окупантів обстріляла Нікополь, постраждали восьмеро цивільних, серед них двоє дітей

Дата: 28 Липня 2024
A+ A- Підписатися
Уранці 28 липня російські війська обстріляли Нікополь на Дніпропетровщині, через це поранені восьмеро людей. Серед постраждалих двоє дітей дівчата 1 та 10 років.
 
Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.
 
Джерело: телеграм-канал Сергія Лисака

“Через ворожий артобстріл у Нікополі є постраждалі. Серед них двоє дітей – дівчата 1 та 10 років. В обох акубаротравми. Такий діагноз й серед дорослих. Втім, є місцеві також з осколковими пораненнями”, – йдеться у повідомленні.

Він зазначив, що двом людям допомогу надали на місці, ще шестеро звернулися до лікарень.

Джерело: телеграм-канал Сергія Лисака

Загалом у місті пошкоджені багатоповерхівки та інфраструктура, понівечені кіоск, авто, газопроводи та лінії електропередач.

27 липня посадовець також повідомляв про атаки на Нікопольщину. Вчора росіяни скерували два дрони-камікадзе на Мирівську громаду. Пошкодили парник. По Марганецькій вдарили з важкої артилерії. Тоді обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, 23 липня армія РФ вдарила дроном-камікадзе по будинку сімейного типу у Марганці на Дніпропетровщині. Унаслідок атаки постраждали троє хлопців: двом з них по 14 років, одному – 13. 

Раніше ZMINA повідомляла, що 22 липня після 13:00 війська РФ вдарили з артилерії по місту Нікополь Дніпропетровської області. Відомо про пʼятьох потерпілих.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter