На окупованій Донеччині дітей та молодь залучили до десятків заходів до дня російського прапора

Дата: 22 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

Росіяни та їхні поплічники активно залучають дітей та молодь окупованої Донеччини до святкування дня державного прапора РФ: загалом цього року тут запланували близько 35 “святкових заходів за сприяння молодіжних організацій регіону”.

Про це пише ZMINA з посиланням на інформацію у проросійських медіа.

“День прапора РФ” на окупованій Донеччині. 22 серпня 2024 року. Фото з проросійських медіа

“Святкові заходи” відбудуться в окупованих містах – Донецьк, Макіївка, Маріуполь, Горлівка, Шахтарськ, Іловайськ, Сніжне, Дебальцеве, Волноваха, Старобешове, Єнакієве, Новоазовськ і Тельманове.

Серед таких заходів – конкурс малюнків на асфальті, тематичні квест-ігри на знання історії про прапор Росії, виставка про історію російського прапора, роздача російських триколорів перехожим, флешмоб з оформлення композицій на вікнах у кольорах російського прапора тощо.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що російські пропагандисти методично готують собі зміну з дітей і молоді на окупованих територіях. У серпні 2024 року в першій “школі блогерів “Донбас Медіа Центр” у Луганську пройшов випускний.

Нагорода для “кращих учнів” – поїздка до Москви на зустріч із відомими блогерами, що розповсюджують кремлівські наративи.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter