Акторка Есме Б’янко, яка звинуватила рокера Мерліна Менсона в сексуальному насильстві, відкликала позов

Дата: 25 Січня 2023
A+ A- Підписатися

Британська акторка Есме Б’янко відкликала позов щодо музиканта Браяна Ворнера, більш відомого під псевдонімом Мерлін Менсон, якого звинувачувала в сексуальному насильстві. 

Про це повідомляє видання Rolling Stone.

Фото: EMPICS

Наприкінці 2021-го щодо Менсона висунули звинувачення не тільки Б’янко, але й інші жінки, наприклад Ешлі Смітлайн та акторка Еван Рейчел Вуд.

Остання до суду не подавала, однак на неї подали до суду представники музиканта за ймовірний наклеп. Зробили це напередодні прем’єри документальної стрічки, у якій та розповідала про ймовірне насильство. 

Б’янко казала, що познайомилася з Менсоном у 2009-му під час знімання кліпу “I Want to Kill You Like They Do in the Movies”, де мала зображати жертву насильства. За словами жінки, тоді вона стала жертвою насильства по-справжньому, а невдовзі почала зустрічатися з Менсоном.  

“Буквально перші його слова були: “Я був вашим шанувальником протягом багатьох років”. […] Тепер я озираюся назад і називаю це фігнею”, – пригадувала жінка.

Знайомі музиканта, розмовляючи з журналістами раніше, розповідали, що той часто жартує на тему зґвалтування. Про це згадувала й Б’янко, якій він, за її словами, погрожував цим.

Акторка переконувала, що Ворнер повністю контролював її життя, бив, принижував, а одного разу переслідував із сокирою. 

Фото: Ashley Walters

Б’янко також стверджувала, що Ворнер випоров її батогом, який, за його власними словами, використовували нацисти. Друзі музиканта розповідали про “дивну нацистську прихильність” чоловіка. У 2015-му, коли музикант показував журналісту Rolling Stone свій будинок, то дістав невикористану каністру з “Циклоном Б” – газом, який нацисти використовували для вбивства євреїв під час Голокосту.

“Міс Б’янко погодилася врегулювати свої претензії до Браяна Ворнера та Marilyn Manson Records, Inc., щоб продовжити своє життя та кар’єру”, – заявив адвокат акторки Джей Елвангер.

Загалом Менсона звинувачували в сексуальному насильстві понад десять жінок. 

Своєю чергою Менсон назвав звинувачення на його адресу “жахливим спотворенням реальності”.

“Моя творчість і особисте життя давно викликають неоднозначну реакцію, проте нещодавні твердження про мене стали моторошним спотворенням реальності. Я завжди вступав в інтимні стосунки виключно з обопільної згоди. Правда в тому, що хтось – неважливо, як і для чого, – вирішив зараз спотворити минуле”, – писав він. 

Нагадаємо, що декілька років тому журналісти розповіли про нібито облаштовану в домі музиканта звукоізольовану кімнату для покарання жінок, де той утримував деяких з них годинами без води та їжі. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter