Журналісти розповіли про звуконепроникну кімнату для покарання жінок у будинку Мерліна Менсона

Дата: 17 Листопада 2021
A+ A- Підписатися

Музикант Браян Ворнер, більш відомий під псевдонімом Мерлін Менсон, облаштував у власному помешканні кімнату для покарання жінок, де утримував деяких з них годинами без води та їжі. 

Про це йдеться в розслідуванні видання Rolling Stone.

Фото: Leon Bennett / Getty Images

Велике розслідування під назвою “Мерілін Менсон: монстр, що ховається на виду” видання опублікувало 14 листопада, а щоб підготувати текст, журналісти дев’ять місяців спілкувалися зі щонайменше 55 джерелами, які знали музиканта чи працювали з ним. Частина з них подала на Ворнера до суду. 

Агресивна поведінка щодо жінок, як зазначають автори, була властива Ворнеру ще в дитинстві, коли він, наприклад, міг напасти на матір за те, що та “завжди заходить у непідхожий час”. Про такі випадки музикант сам писав у мемуарах, а журналістам це підтвердив чоловік на ім’я Тім Вон, який стверджує, що дружив з майбутнім рокером на початку 90-х. 

У мемуарах артист пригадує не тільки про випадки з дитинства, але й про те, що на початку кар’єри виводив на сцену оголену жінку Ненсі на повідці, якій надалі жартома обіцяв зґвалтувати групою на стоянці та “розчавити автомобілем”. Також музикант нібито фільмував те, що робив з жінками, та показував ролики іншим людям. 

Знайомі Ворнера підтвердили, що той часто жартує на тему зґвалтування. Акторка Есме Б’янко, яка подала позов проти артиста, пригадала, що ще до початку стосунків з нею він говорив, що хоче її зґвалтувати. Журналісти також цитують слова Ворнера, які той сказав під час концерту у 2009 році зі сцени: 

“Коли ти смієшся після того, як тр****ш її, це не зґвалтування”. 

Акторка Есме Б’янко та Браян Ворнер. Фото: EMPICS

Знайомі музиканта розповіли, що Ворнер нібито отримує задоволення, коли вимовляє слово “н*гер” поряд з темношкірими, а також має “дивну нацистську прихильність”. Так, 2015 року, коли артист показував журналісту Rolling Stone свій будинок, він продемонстрував невикористану каністру з “Циклоном Б” – газом, який нацисти використовували для вбивства євреїв під час Голокосту.

Акторка Б’янко також стверджує, що Ворнер випоров її батогом, який, за його словами, використовували нацисти.

У власному помешканні, як розповіли журналістам джерела, Ворнер облаштував у колишній кабіні для запису пісень тісну “кімнату для поганих дівчат”. Там він закривав жінок і залишав без води та їжі годинами. 

Навіть коли я кричала, мене ніхто не чув. Спочатку ти противишся, а він отримує задоволення від спротиву. Я зрозуміла, що це даремно, тому що так я давала йому те, чого він хотів. Я просто намагалася думати про щось інше”, – розповідає Ешлі Смітлайн.  

Смітлайн переконує, що музикант не тільки закривав її в кімнаті, але й душив, кусав, вирізав ініціали “ММ” на її стегні та декілька разів зґвалтував. Ці звинувачення музикант раніше називав брехнею. 

Жінки, які розповіли про насильство з боку Ворнера, кажуть, що спочатку той не поводився як кривдник, дарував їм подарунки та робив багато компліментів. 

“Буквально перші слова з його вуст були: “Я був вашим шанувальником протягом багатьох років”. […] Тепер я озираюся назад і називаю це фігнею”, – розповідає Б’янко.

Ворнер поки не коментував розслідування, але раніше назвав звинувачення на його адресу “жахливим спотворенням реальності”.

“Моя творчість і особисте життя давно викликають неоднозначну реакцію, проте нещодавні твердження про мене стали моторошним спотворенням реальності. Я завжди вступав в інтимні стосунки виключно з обопільної згоди. Правда в тому, що хтось – неважливо, як і для чого, – вирішив зараз спотворити минуле”,писав він на сторінці в інстаграмі на початку року. 

Фотографія обкладинки: Danny E. Martindale / Getty Images

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter