Через російську атаку на Херсонщині загинув цивільний, ще один зазнав поранень у Херсоні унаслідок удару дрона

Дата: 19 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися
Удень 19 жовтня армія РФ обстріляла селище Білозерка на Херсонщині, внаслідок атаки загинув 33-річний чоловік. Ще один чоловік постраждав у Херсоні через атаку російського дрона.
 
Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.
 
Наслідки російського обстрілу Херсонщини

“Сьогодні близько першої години дня російські військові обстріляли Білозерку. На жаль, поранення, несумісні з життям, дістав 33-річний чоловік. Він загинув на місці”, – зазначив посадовець.

Раніше того ж дня у Херсоні 60-річний чоловік зазнав травм унаслідок атаки російського дрона. Про це повідомила пресслужба Херсонської ОВА.

В момент удару потерпілий перебував біля магазину у Дніпровському районі. У чоловіка діагностували мінно-вибухову травму та уламкове поранення ноги. Лікарі надають йому необхідну допомогу.

Нагадаємо, сьогодні вдень в Херсоні внаслідок російських обстрілів постраждали п’ятеро працівників комунального підприємства.

Раніше ZMINA повідомляла, що впродовж минулої доби армія РФ атакувала з артилерії, мінометів та дронів цивільну інфраструктуру Бериславського та Херсонського районів. Унаслідок обстрілів в області постраждали восьмеро людей.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter