У Кропивницькому запрацював перший Центр життєстійкості

Дата: 12 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

У Кропивницькому відкрили перший Центр життєстійкості, де безплатно надаватимуть соціальні послуги та психологічну допомогу.

Про це поінформувала пресслужба Кіровоградської ОВА.

Скриншот з відео

“В обласному центрі, у рамках реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?”, відкрили перший Центр життєстійкості. Це безбар’єрний простір, де безкоштовно надаватимуть соціальні послуги та психологічну допомогу”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначив на відкритті Центру очільник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович, спеціалісти новоствореного закладу зроблять усе, щоб підтримати людей у подоланні стресу та відновлення після криз.

Скриншот з відео

На Кіровоградщині вже діє 46 хабів, 6 центрів життєстійкості, майже 500 сімейних лікарів, які можуть надавати психологічну допомогу, та стільки ж соціальних педагогів.

Нагадаємо, станом на початок літа поточного року, у щонайменше 22 областях України працювала сотня центрів життєстійкості. 

Раніше ZMINA повідомляла, що однією з найпопулярніших послуг, які надають у 162 Центрах життєстійкості по всій Україні, є психологічна підтримка.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter