Росіяни вдруге за день обстріляли Костянтинівку: є загибла та поранені

Дата: 11 Вересня 2024
A+ A- Підписатися

11 вересня, у середу, російські війська двічі обстріляли Костянтинівку, що на Донеччині. Внаслідок цих обстрілів загинули троє людей, а ще пʼятеро отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

Фото: Донецька обласна прокуратура

Спочатку протягом 20 хвилин російські сили вели артилерійський обстріл міста. Внаслідок влучань у приватному секторі, на подвір’ї своїх будинків, загинули дві жінки – сусідки віком 73 та 81 рік.

Пізніше окупанти повторили удари, ймовірно застосовуючи реактивну систему залпового вогню “Смерч”. Під час цього обстрілу у дворі свого будинку загинула 45-річна мешканка, а пʼятеро інших осіб – троє чоловіків 54 та 79 років, а також жінки 45 і 60 років – зазнали різних поранень.

Потерпілих госпіталізували, вони отримали мінно-вибухові, черепно-мозкові та осколкові травми, рвані рани й переломи.

Серед поранених є подружжя, стан якого медики оцінюють як тяжкий.

Також унаслідок обстрілу пошкоджені понад 20 приватних та багатоквартирних житлових будинків, магазини, лінії електропередач та транспортні засоби.

Нагадаємо, що з Донеччини евакуювали дві групи цивільних, одна з яких уже вдруге рятується від російського вторгнення, а друга – пройшла близько 10 кілометрів для порятунку, маючи важкі поранення. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter