У Франції чоловік впродовж 10 років підсипав дружині снодійне і організовував її зґвалтування

Дата: 05 Вересня 2024
A+ A- Підписатися

У Франції почався судовий процес над Домініком Пеліко, якого обвинувачують у тому, що протягом десяти років він підсипав своїй дружині снодійне з наркотичною дією і організовував її зґвалтування десятками чоловіків.

Про це повідомляє The New York Times.

Фото: Dazed

За даними поліції, у 2020 році Пеліко заарештували після того, як три жінки подали на нього скаргу за спроби незаконно їх знімати у продуктовому магазині. Під час обшуку у чоловіка вилучили два мобільних телефони, дві камери та інші електронні пристрої.

На цих пристроях знайшли фото та відео сексуального насильства над його дружиною. Також виявили повідомлення у скайпі, у яких він вихвалявся своїми діями та запрошував інших чоловіків долучитися.

У ході розслідування поліція виявила понад 20 тисяч фото- і відеоматеріалів. Стало відомо, що насильство над його дружиною почалося ще у 2011 році.

Постраждала жінка – 70-річна Жизель –дізналася про це лише після того, як її викликали на допит. Впродовж багатьох років вона страждала від втрати ваги, випадіння волосся та провалів у памʼяті. Родичі припускали, що це було через хворобу Альцгеймера, але з’ясувалося, що причиною було сильне снодійне, яке таємно давав їй чоловік.

Пеліко наразі обвинувачують у зґвалтуванні за обтяжувальних обставин, примусі до вживання наркотиків, порушенні приватного життя своєї дружини, дочки та двох невісток, а також у низці інших сексуальних злочинів.

Під час допитів Пеліко визнав свою провину і зізнався, що давав дружині наркотики, щоб змусити її робити те, чого вона зазвичай не робила, після чого залучив до цього інших чоловіків.

Наразі перед судом постало понад 50 обвинувачених, віком від 26 до 74 років, серед яких водії, теслі, солдати, медбрати, журналісти й ІТ-спеціалісти. Більшості з них інкримінують одноразове зґвалтування, але деякі поверталися до шести разів.

Деякі підсудні визнали провину, тоді як інші заперечують, заявляючи, що діяли з дозволу чоловіка або були переконані, що жінка добровільно погодилася на вживання наркотиків.

Судовий процес триває, і якщо Пеліко визнають винним, йому загрожує до 20 років ув’язнення.

Нагадаємо, що у червні цього року у Великій Британії жінка виграла судову справу про сексуальне насильство під час терапевтичного сеансу й отримала понад 200 тисяч фунтів стерлінгів компенсації.

37-річна Елла Джанне подала позов проти терапевта Майкла Лусади, до якого вона звернулася на сеанс у 2016 році. Лікар сказав пацієнтці, що сексуальний контакт з ним нібито “допоможе впоратися з травмою”. За словами адвокатів Джанне, під час сеансу у жінки сталася панічна атака і вона не давала згоди на сексуальні дії.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter