Армія РФ завдала ударів по Дніпропетровщині та Херсонщині: є постраждалі

Дата: 31 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

Вночі, 31 серпня, армія РФ вдарила по Нікополю та Марганцю на Дніпропетровщині, одна людина постраждала. Крім того, на Херсонщині за минулу добу троє цивільних зазнали поранень.

Про це повідомили голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак та начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Російські наслідки обстрілу Херсонщини

“Вночі ворог бив з артилерії по Нікополю та Марганцю. Постраждала 58-річна жінка. Вона госпіталізована в стані середньої тяжкості”, – йдеться в повідомленні.

Як поінформував Лисак, внаслідок нічних обстрілів пошкоджень зазнали 7 багатоповерхівок і 4 приватні будинки, господарська споруда, адмінбудівля, магазини, салон краси, агентство нерухомості, стоматологічний кабінет, автобусна зупинка, медзаклад та ліцей. Зачепило також лінії електропередачі та газогін.

За словами очільника Дніпропетровської ОВА, на ранок окупанти знову завдали ударів по Нікополю, Марганецькій та Червоногригорівській громадах, застосувавши БпЛА й артилерію. Наслідки атак уточнюються.

Російські наслідки обстрілу Херсонщини

Також через обстріли Херсонщини минулої доби троє місцевих жителів зазнали поранень.

Під вогнем та авіаударами російської армії опинилися Білозерка, Тягинка, Берислав, Михайлівка, Козацьке, Дар’ївка, Новорайськ, Одрадокам’янка, Антонівка, Благовіщенське, Новоберислав, Придніпровське, Садове, Кізомис, Інженерне, Комишани, Потьомкине, Архангельське та місто Херсон.

За словами Прокудіна, окупанти влучили в освітній заклад, адмінбудівлю, банківську установу та магазин, дві багатоповерхівки та 11 приватних будинків. Унаслідок обстрілів також пошкоджено газопроводи, гаражі, господарчі споруди та приватний автомобіль.

Нагадаємо, лише в травні 2024 року російська армія випустила понад 26 тисяч снарядів по Херсонській області.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter