“Укрзалізниця” запровадила нову систему онлайн-резервування квитків для військових

Дата: 12 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

“Укрзалізниця” організувала спеціальний квитковий резерв для військових, який можна бронювати через інтернет. Родичі військовослужбовців, які перебувають на лікуванні в шпиталях, також мають можливість бронювати квитки на потяги.

Про це розповіли в Сухопутних військах ЗСУ.

Фото: Сухопутні війська ЗСУ

“Командир відпустив на кілька днів побачити рідних, а квитків на поїзд немає? Дізнався день у день, що потрібно терміново повернутись до підрозділу? Не проблема: Укрзалізниця створила резерв квитків для військових і постійно додає туди місця”, – йдеться в повідомленні.

Наразі понад 500 військовослужбовців щодня можуть скористатися цією послугою, і резерв постійно розширюється. Можливість бронювання поширюється на певний перелік потягів, що прямують до або з прифронтових територій.

Родичі військових, яким потрібно відвідати їх у шпиталі, також можуть забронювати квитки онлайн.

Для бронювання квитків через інтернет потрібно скористатися відповідним посиланням. Якщо необхідний потяг відсутній у списку, можна зателефонувати на гарячу лінію за номером: 0 800 503 222.

Нагадаємо, що в червні цього року “Укрзалізниця” оголосила запуск нового онлайн-сервісу для родичів поранених військових, яких евакуюють медичними потягами.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter